Menukort

Deutsche Speisekarte
Before Dinner
Glas champagne
Gaidoz Forget
105,-
Glas mousserende vin
Crémant D’ Alsace
85,-
Flaske champagne
Bonnet Launois
700,-
Snack
Æg
Stenbiderrogn, ostecreme
115,-
Blomkålssuppe
Røget and, jomfruhummer
95,-
Profiteroles
Rygeost, Baeri Caviar
135,-
Forretter
Mosaik af hamachi – porre, æg, dashi, tomat & radise
Oksetartar – trøffel, marv, kapers, løg, purløg, kartoffelchips & cognac
Hummerbisque – jomfruhummer & variation af fennikel
Hovedretter
Beef Wellington – pinjekerner, kål, pommes dauphine & sauce borderlaise (+25,-)
Farseret kylling – enokisvampe, karse, kartoffelmos & sauce blanquette
Ugens fisk – spørg din tjener om fisk og garniture
Desserter
Blomme i madeira – blommesorbet, vaniljemousse & lun madeirasauce
Kaffecreme – syltet hvid chokolade, tonicsorbet & romgelé
4 franske oste
Petit four
45,-
Priser: 1 ret: 295,- / 2 retter: 395,- / 3 retter: 495,- / 4 retter: 595,-
(Kun 1 hovedret)
Snacks og petit four tilkøbes separat.
Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.