Menukort

Before Dinner

Glas champagne

Gaidoz – Forget

95,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

75,-

Flaske champagne

Moët & Chardon

995,-

Snack

3 østers

 m. lime, blodappelsin, dild og kaviar.

95,-

Kammuslingtatar

m. avocado og kaviar.

109,-

Forretter

Rimmet og grillet jomfruhummer med tomat, blomkål, blæk og bisque.
’Klassisk’ rørt oksetatar a’ la Brasserie 1761.
Tærte på jordskokker med Loke friskost, spinat og stenbiderrogn.

Hovedretter

Oksemørbrad med pom henry, selleri, rosenkål, bøgehatte og rødvinssauce.
Braiserede svinekæber med kartoffelmos, løg, figner og flæskesvær.
Stegt torsk med risotto, vendt med spinat, blomkål og Havgus.

Desserter

Crème brûlée på basilikum og anis med æblesorbet.
Tærte på pære og lime, med lime gele og pæresorbet.
Brasseriets osteanretning.

Petit four

35,-

Priser

1 ret kr. 250,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 400,-
4 retter kr. 475,-

Kun 1 hovedret
Snacks og petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.


kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.