Menu

sommermenu 2020

BEMÆRK: Vi holder ekstraordinært åbent søndag den 31. maj.
På denne dag kan du også booke vores pinsebrunch.

Forretter

Hvide asparges

Fjordrejer, ramsløg og hollandaise

Kan laves som vegetarret

Forårssalat

Grønne asparges, syltede rødløg, sukkerærter og brøndkarse

Kan laves som vegetarret

Rørt tartar

Håndskåret af oksemørbrad, ramsløgsolie, trøffelmayo og chips

Hovedretter

Stegt Pighvar

Sauteret spinat med skalotte og bacon

Kan laves som vegetarret

Dagens fisk

Med tilhørende garniture.

Kan laves som vegetarret

Boeuf bearnaise

Dansk kødkvæg med dagens grønt, bearnaise og fritter.
+ kr. 100,-

Braiseret Sommerbuk

Kølle af sommerbuk, sommergrønt og surt

Desserter

Oste-tallerken

Hjemmelavet knækbrød og sylt.

Jordbær
med fløde

Citronfromage

Priser

1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 250,-
3 retter kr. 300,-

Vinmenu kr. 350,-
Køre vinmenu kr. 150,-

Børnemenu

Tilbydes til børn til og med 12 år

Børnesteak med fritter og bearnaise

eller

Stegt fisk med fritter og karsemayo

kr. 125,-

inkl. 2 kugler is til dessert

kr. 150,-

Kan laves som vegetarret
Retter med dette ikon kan laves som vegetarretter.

Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.