Menukort

Before Dinner

Glas champagne

Gaston Revolte

105,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

85,-

Flaske champagne

Moët & Chardon

995,-

Snack

Østers

m. skalotteløg, agurk, citron og æblevinaigrette

3 stk.    105,-
6 stk.    185,-

Oksecroquette

m. trøffel og ærtepuré

95,-

Ørredrogn

m. Unika doublecreme, citron, rugbrødscrumble og purløg

105,-

Forretter

 Jordbær gazpacho, hvide asparges, pocheret æg, ’Sortfodsskine’ og chili.

Oksetatar a la Brasserie 1761.

Rimmet jomfruhummer, grønne asparges, lime og hummerskum.

Hovedretter

 Oksemørbrad, blomkål, broccoli, tomat og bearnaisesauce (+25,-).

Confiteret dansk kylling, ærter, majs, tomat, forårsløg og tyttebær. 

Ugens fisk – spørg din tjener om fisk og garniture.

Alle hovedretter serveres med nye danske kartofler.

Desserter

 Koldskålscheesecake på appelsin, citron og anis med thaibasilikumis. 

Jordbær med vaniliecreme, jordbærsorbet, chokolade og søde urter.

Arla Unika oste med sprødt og sylt.

Petit four

45,-

Priser: 1 ret: 275,- 2 retter: 375,- 3 retter: 475,- 4 retter: 575,-
(Kun 1 hovedret)
Snacks og petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.

 

kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.