Menukort

Before Dinner

Glas champagne

Gaidoz – Forget

95,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

75,-

Flaske champagne

Moët & Chardon

995,-

Snack

Prunier Kaviar

m. syrnet fløde og skalotteløg
10 / 30 g / 100 g

175,- / 295,- / 1145,-

Jomfruhummer-mousse

m. tatar og sprødt

85,-

Forretter

Oksetatar med trøffel, citron, jordskokker, æggeblomme og purløg.
Bakskuldrillette med yusu, løg, radise, bacon, serrano og balsamico.
Ravioli med jomfruhummer, spinat, ærter, Havgus og bisque.
”Efterårsrulle” med kylling, løg, bønner og spinat, svampe og miso.

Hovedretter

Oksemørbrad vendt i urter og boghvedekerner, med pom anna, løg og rødvinssauce.
Kylling ballotine med hyben, kartoffelcreme, sprødt skind og estragonsauce.
Dampet mørksej med svamperisotto, ærter og cremet fiskesauce.
Ølbraiserede spoleben med kartoffelkompot, butternut squash, stikkelsbær, sprød svær og braisérlage.

Desserter

Variation af chokolade på mazerin., herunder mousse, karamel og is.
Brombærsorbet med hvid chokolade og sprødt.
Estragonsorbet med hasselnød, kærnemælk, timian og fløde.
Osteanretning a’ la Brasserie 1761

Petit four

Tiramisu – Kaffe – Bailey
85,-

Priser

1 ret kr. 250,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 400,-
4 retter kr. 450,-
5 retter kr. 500,-
6 retter kr. 550,-

Kun 1 hovedret
Snacks og petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.


kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.