Menukort

Before Dinner

Glas champagne

Gaidoz – Forget

95,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

75,-

Flaske champagne

Moët & Chardon

995,-

Snack

Prunier Kaviar

m. syrnet fløde og skalotteløg
10 / 30 g / 100 g

175,- / 395,- / 1145,-

Foir gras

m. rødkål og trøffel

125,-

Flæskesteg

m. hvidkål og brun sovs, syrnet fløde og purløg

89,-

Forretter

Oksetatar med appelsin, peberrod, æggeblomme og jordskokker.
Saltet torsk med rosenkål, æble og kærnemælk.
Røget andebryst med kirsebær, figner, feldsalat og balsamico.

Hovedretter

Oksemørbrad med pom anna, enebær, løg, appelsin og rødvinssauce.
Meunierstegt helleflynder med oliven, kartoffel og havgus, samt sauce på gulerod og skaldyr.
Rosastegt and med kroket af andelår, rødkål, endivier og brune kartofler.

Desserter

Kirsebærtærte på fragilité med ris a’ la mande is og amarene sauce.
Gløgg-is og æbleskiver med chokoladesauce og hasselnødder.
Osteanretning a’ la Brasserie 1761.

Petit four

85,-

Priser

1 ret kr. 250,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 400,-
4 retter kr. 475,-

Kun 1 hovedret
Snacks og petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.


kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.