Menukort

Before Dinner

Glas champagne

Gaidoz Forget

105,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

85,-

Flaske champagne

Moët & Chardon

995,-

Snack

Potage parmentier

Caviar

135,-

Hønserilette

Havgus, peberfrugt, chili

110,-

Jomfru­hummer­tatar

Kinaradise, caviar

165,-

Østers

Bloody Mary

110,-

Forretter

Havtaskekæber – butternut, agurk, blodappelsin, radise

Oksetatar – røget marvpibe, sennepsfrø, purløg

Tortellini – Loke friskost, Shiitake svampe, Havgus

Hovedretter

Oksemørbrad – oksecroquette, endivie, porre, selleri, sauce pikanté (+25,-)

Spoleben – skorzonerod, butternut, løg, tyttebær, kærnemælk, æble-selleri sauce

Ugens fisk – spørg din tjener om fisk og garniture


Alle hovedretter serveres med pomme purée

Desserter

Blomme symfoni

Chokolade, kakao, kaffe

Udvalg af Arla Unika

Petit four

To små til kaffen

45,-

Priser: 1 ret: 275,- / 2 retter: 375,- / 3 retter: 475,- / 4 retter: 575,-
(Kun 1 hovedret)
Snacks og petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.

 

kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.