Aftenmenu

fra kl. 17.30 – 21.00

Forretter

Koldrøget laks

Citronmayo, frisee-salat, tuille, agurk og dild

Kan laves som vegetarret

Sommersalat

Hjertesalat, syltede rødløg, sukkerærter og brøndkarse

Kan laves som vegetarret

Rørt tartar

Håndskåret af oksemørbrad, purløgssolie, trøffelmayo og chips

Hovedretter

Hopballemølle kylling

Confiteret og stegt lår på spidskål og kartofler fra Ertebjerggård med hønsesauce

Boeuf bearnaise

Marmoreret mørbrad med dagens grønt, bearnaise og nye kartofler

+ kr. 100,-

Helstegt Rødspætte

Nye kartofler fre Ertebjerggård, persillesovs og surt

Kan laves som vegetarret

Desserter

Oste-tallerken

Hjemmelavet knækbrød og sylt

Jordbær
med fløde

Koldskål

Priser

1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 250,-
3 retter kr. 300,-

Vinmenu kr. 350,-
Køre vinmenu kr. 150,-
(Vinmenu serveres kun indenfor)

Børnemenu

Tilbydes til børn til og med 12 år

Børnebøf med fritter

eller

Paneret fisk med fritter

kr. 100,-

inkl. 2 kugler is til dessert

kr. 150,-

Kan laves som vegetarret
Retter med dette ikon kan laves som vegetarretter.

Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.