Menu

december 2019

Forretter

Hjemmerørte sennepssild

Syltede løg, smørstegt rugbrød og fedt.

Kan laves som vegetarret

Koldrøget færøsk laks

Peberrod, agurk, sprød rug, frissée og dild.

Kan laves som vegetarret

Rørt tatar

Purløgsolie, karsemayo, friskrevet peberrod, jordskokkechips og karse.

Hovedretter

Bagt torsk

Brunet blomkålspuré, crudité, hasselnød, skovsyre og brunet smør.

Kan laves som vegetarret

Boeuf bearnaise

Dansk kødkvæg med dagens grønt, bearnaise og fritter.
+100,-

Stegt andebryst

Med beder, crudité, tørret kirsebær, stegt kål og sauce med tyttebær.

Braiseret spidsbryst

Smørpocheret porre, brændt porre, gulerod og peberrodssauce.

Dagens fisk

Brasseriets garniture og hollandaise.

*

Desserter

Oste-tallerken

Hjemmelavet knækbrød og sylt.

Hvid chokolademousse

Kirsebær sorbet, amarene kirsebær, krystaliseret hvid chokolade og rød syre.

Profitterolles

Vaniljeis og chokoladesauce.

Priser

1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 250,-
3 retter kr. 300,-

Vinmenu kr. 300,-
Køre vinmenu kr. 150,-


Børnemenu

Tilbydes til børn til og med 12 år

Børnesteak med fritter og bearnaise

eller

Stegt fisk med fritter og karsemayo

kr. 125,-

inkl. 2 kugler is til dessert

kr. 150,-

Kan laves som vegetarret
Retter med dette ikon kan laves som vegetarretter.

Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.