Menu

Januar / februar / marts

Forretter

Rødbedesalat

Med gratineret gedeost, crutons og balsamico.

Kan laves som vegetarret

Jordskokkesuppe

Med pocheret porre, æble, jordskokke chips og grøn olie.
Tilkøb: Stegte kammuslinger + kr. 50,-

Kan laves som vegetarret

Stenbidderrogn

Med citron, rygeost, chips og urter.

Kan laves som vegetarret

Svendborgskinke

Med vagtelæg, sennepsmayo og endive.

Hovedretter

Dampet kulmule

På sauteret spidskål, bacon, citron, capers og beurre blanc.

Kan laves som vegetarret

Boeuf bearnaise

Dansk kødkvæg med dagens grønt, bearnaise og fritter.
+100,-

Braiseret oksehale

Med confiteret kartoffel, syltede løg, vinterkål og rødbede linguini.

Dagens fisk

Med tilhørende garniture.

Kan laves som vegetarret

Desserter

Oste-tallerken

Hjemmelavet knækbrød og sylt.

Lun æbletærte

Med frangipane, mandel og cremefraiche skum.

Braiseret ananas

Med karamel, sprød kokos og hvid chokoladeis.

Priser

1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 250,-
3 retter kr. 300,-

Vinmenu kr. 300,-
Køre vinmenu kr. 150,-


Børnemenu

Tilbydes til børn til og med 12 år

Børnesteak med fritter og bearnaise

eller

Stegt fisk med fritter og karsemayo

kr. 125,-

inkl. 2 kugler is til dessert

kr. 150,-

Kan laves som vegetarret
Retter med dette ikon kan laves som vegetarretter.

Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.