Menukort

Before Dinner

Glas champagne

Gaidoz Forget

95,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

75,-

Snack

Svinecroquette

m. andelever og frisk trøffel

110,-

Kaviar

m. blomkål og løg

10 gr. (Prunier) 160,-
30 gr. (Baerii) 280,-

Æggeblomme

m. ørredrogn og brioche

85,-

Knivmusling

I egen lage m. urter og sprødt

85,-

Forretter

Oksetartar m. trøffel, chips og grøn olie.
Pocheret makrel m. smør, grønkål og muslingesauce.
Consommé af løg m. sprødt.
Ravioli m. krondyr, svampe, hasselnød og havgus.

Hovedretter

Langtidstilberedt oksemørbrad (150 gr.) m. pom anna og løgvariation. (300 gr. +100 kr.)
Rosa andebryst og croquette på konfiteret lår m. rødkål, dadler og andesauce.
Meunierestegt torsk m. brocoli, smør og grønkål.
Braiseret svin m. mos, julesalat, flæskesvær og perleløg.

Desserter

Æbletærte m. is på vanilie og kanel.
Hvid chokolade m. kirsebær og appelsin i lag.
Citronfromage på vores manér.
Unika ostebræt m. hjemmesylt og knækbrød. (+50 kr).

Petit four

To små søde sager samt en kop kaffe
75,- / u. kaffe 50,-

Priser

1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 350,-
4 retter kr. 400,-
5 retter kr. 450,-
6 retter kr. 500,-

Kun 1 hovedret
Snacks og petit four tilkøbes separat

Vinmenu – pris følger prisen på retterne
Køre-vinmenu kr. 175,-
(Vinmenu serveres kun indenfor)

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Paneret fisk eller børnebøf med fritter

(fish/beef, with fries/
Panierter Fisch/Fleisch Pommes frites)


kr. 100,-

inkl. 2 kugler is til dessert

kr. 150,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.