Menukort

Deutsche Speisekarte

Before Dinner

Champagne

Gaidoz Forget

105,-

Mousserende vin

Crémant D’ Alsace

85,-

Cava Brut Rosé

Vallformosa, Proa

85,-

Aperol
Spritz

Cava & Aperol

95,-

Snack

 Østers

3 franske østers,
æble & citron

115,-

Caviar

Crustade &
Double Fraiche

185,-

Forretter

Skovduebryst – rødbede, kantareller & hasselnød

Oksetatar – trøffel, æggeblomme & jordskokkechips

Tomatconsommé – pocheret hellefisk & fermenterede hvidløg

Hovedretter

Chateaubriand – marvbraiseret porre, rødbede, kejserhatte & portvinssauce (+50,-)

Cailles en Sarcophage á la 1761 – vagtel, svampe, karameliserede løg & sauce Moutarde

Ugens fisk – spørg din tjener om fisk & garniture

Alle hovedretter serveres med danske kartofler

Desserter

Thai basilikumsis – hvid chokolade, skilt kefir, lime & vanilje

Hjemmebagt éclair – appelsinsorbet, mousse på Amaretto & tonkabønner

Udvalg af Arla Unika oste (+25,-)

Petit Four

Serveres med kaffe fra Als Risteri

85,-

Priser: 1 ret: 295,- / 2 retter: 395,- / 3 retter: 495,- / 4 retter: 595,-
(Kun 1 hovedret)
Snacks & petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.

 

kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.