Menukort

Deutsche Speisekarte
Before Dinner
Champagne
Gaidoz Forget
105,-
Mousserende vin
Crémant D’ Alsace
85,-
Cava
Vallformosa, Proa
85,-
Aperol
Spritz
Cava & Aperol
95,-
Snack
Østers
3 østers med gin – agurk – æblegelé
115,-
Caviar
15g / 30g / 50g / 125g
med Double Fraiche & kul blinis
225,- / 390,- / 590,- / 1490,-
Svampe macaron
Foie gras mousse & syltet æble
125,-
Forretter
Kammusling – blomkål, brunet smør, hasselnødder & salvie
Oksetatar – trøffel, æggeblomme & jordskokkechips
Bouillabaisse – hvid fisk, hjertemuslinger, safran & tomat
Hovedretter
Oksemørbrad – pommes fondant, variation på løg, syltet sennepsfrø & sauce Robert (+25,-)
Braiseret spoleben – variation på selleri, persille perler & øl glace
Ugens fisk – spørg din tjener om fisk & garniture
Desserter
Pære Belle Helene a’ la 1761 – chokolademousse & vanilje parfait med citrontimian
Hasselbach æble – mazarin, saltkaramel & æblesorbet
Udvalg af Arla Unika oste (+25,-)
Priser: 1 ret: 295,- / 2 retter: 395,- / 3 retter: 495,- / 4 retter: 595,-
(Kun 1 hovedret)
Snacks tilkøbes separat.
Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.