Menukort

Deutsche Speisekarte

Before Dinner

Glas champagne

Gaidoz Forget

105,-

Glas mousserende vin

Crémant D’ Alsace

85,-

Flaske champagne

Bonnet Launois

700,-

Snack

Æg

Stenbiderrogn, ostecreme

115,-

Blomkålssuppe

Røget and, jomfruhummer

95,-

Profiteroles

Rygeost, Baeri Caviar

135,-

Forretter

Mosaik af hamachi – porre, æg, dashi, tomat & radise

Oksetartar – trøffel, marv, kapers, løg, purløg, kartoffelchips & cognac

Hummerbisque – jomfruhummer & variation af fennikel

Hovedretter

Beef Wellington – pinjekerner, kål, pommes dauphine & sauce borderlaise (+25,-)

Farseret kylling – enokisvampe, karse, kartoffelmos & sauce blanquette

Ugens fisk – spørg din tjener om fisk og garniture

Desserter

Blomme i madeira – blommesorbet, vaniljemousse & lun madeirasauce

Kaffecreme – syltet hvid chokolade, tonicsorbet & romgelé

4 franske oste

Petit four

45,-

Priser: 1 ret: 295,- / 2 retter: 395,- / 3 retter: 495,- / 4 retter: 595,-
(Kun 1 hovedret)
Snacks og petit four tilkøbes separat.

Børneretter

(Children’s dishes/Kindergerichte)
Tilbydes til børn til og med 12 år

Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup.

 

kr. 100,-

Har du fødevareallergi(er)?

Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.