Menukort
Before Dinner
Glas champagne
Gaidoz Forget
95,-
Glas mousserende vin
Crémant D’ Alsace
75,-
Snack
Svinecroquette
m. andelever og frisk trøffel
110,-
Kaviar
m. blomkål og løg
10 gr. (Prunier) 160,-
30 gr. (Baerii) 280,-
Æggeblomme
m. ørredrogn og brioche
85,-
Knivmusling
I egen lage m. urter og sprødt
85,-
Forretter
Oksetartar m. trøffel, chips og grøn olie.
Pocheret makrel m. smør, grønkål og muslingesauce.
Consommé af løg m. sprødt.
Ravioli m. krondyr, svampe, hasselnød og havgus.
Hovedretter
Langtidstilberedt oksemørbrad (150 gr.) m. pom anna og løgvariation. (300 gr. +100 kr.)
Rosa andebryst og croquette på konfiteret lår m. rødkål, dadler og andesauce.
Meunierestegt torsk m. brocoli, smør og grønkål.
Braiseret svin m. mos, julesalat, flæskesvær og perleløg.
Desserter
Æbletærte m. is på vanilie og kanel.
Hvid chokolade m. kirsebær og appelsin i lag.
Citronfromage på vores manér.
Unika ostebræt m. hjemmesylt og knækbrød. (+50 kr).
Petit four
To små søde sager samt en kop kaffe
75,- / u. kaffe 50,-
Priser
1 ret kr. 200,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 350,-
4 retter kr. 400,-
5 retter kr. 450,-
6 retter kr. 500,-
Kun 1 hovedret
Snacks og petit four tilkøbes separat
Vinmenu – pris følger prisen på retterne
Køre-vinmenu kr. 175,-
(Vinmenu serveres kun indenfor)
Har du fødevareallergi(er)?
Tag venligst fat i en af vores tjenere, så kan de guide dig sikkert gennem menuen.